Michele Durtnell

foto

Flag_of_Catalonia. Michele Durtnell, británica, es certificada en GYROTONIC® i GYROKINESIS®. En el 2003 va introduir els mètodes a Catalunya amb el seu estudi GYROTONIC® Barcelona Centre, convertint-se en una de les pioneres a oferir la possibilitat de practicar-ho i  s’ha establert com un centre lider per a la formació de professors.

Michele va començar a practicar GYROTONIC® a Londres a principis dels anys 90 i a continuació es va formar com a entrenadora a Roma. Des de llavors ha continuat formant-se en àrees especialitzades de GYROTONIC® com el curs terapèutic per a la columna lumbar i GYROTONIC® de nivell II.

Ella es complau a difondre el seu coneixement del moviment i més de 30 anys d’experiència com a professora. Vieure  en EMD Jesus.          

Entrevista GYROTONIC pagina 1 ARA   Entrevista GYROTONIC pagina 2 ARA

flat Spanish Michele Durtnell, británica, es certificada en GYROTONIC® y GYROKINESIS®. En el 2003 introdujo els métodos  en Cataluña abriendo su estudio GYROTONIC® Barcelona Centre y conviertiendose en una de las pioneras en ofrecer la posibilidad de practicarlo en España.

Michele empezó a practicar GYROTONIC® en Londres a principios de los años 90 y a continuación se formó como entrenadora en Roma. Desde entonces a continuado formandose en áreas especializadas como el curso terapéutico para la columna lumbar y GYROTONIC® de nivel II.

Michele  se complace en difundir su conocimiento del movimiento y más de 30 años de experiencia. Vive en EMD Jesus.

Britis_flag  Michele Durtnell, British authorised GYROTONIC® Pre-trainer (teachers training) and Certified GYROTONIC® and GYROKINESIS® trainer, introduced the methods to  Catalonia  making GYROTONIC® BARCELONA CENTRE one of the  pionering studios. Michele began practising GYROTONIC® in London in the early 90’s and went on to qualify as a teacher in Rome, and has subsequently gone on to qualify in  specialist areas of GYROTONIC® such as the therapeutic lumbar spine course and GYROTONIC® level II. 

She is pleased to share her knowledge movement and more than 30 years of teaching experience. Michele lives in EMD Jesus.

licence phrase