Testimonis

Testimonis

1444208243111-300x225Herminia , Pianista jubililada Michele aconsegueix subtilment progressos en la mobilitat. Recomano a persones amb dificultats musculars, tendinoses, lligamentoses, de flexibilitat… Té un tracte proper i familiar.   

Michele consigue sutilmente progresos en la movilidad. Recomiendo a personas con dificultades musculares, tendinosas, ligamentosas, de flexibilidad… Tiene un trato próximo y familiar. 

                                    

BGT_0235-300x200Sara, Emprenedora  Una experiència extraordinària i apta per a tots: esportistes, ballarins, o simples aficionats a l’exercici i a millorar la qualitat de vida en general, com en el meu cas. He millorat la meva postura, mi flexibilitat i el to muscular afectat per una lesió postpart i he gaudit i segueixo gaudint d’unes classes individuals o de grup de gyrotonic i girokinesis cada vegada que puc. Indubtablement addictiu!’                                                                                       

Una experiencia extraordinaria y apta para todos: deportistas, bailarines, o simples aficionados al ejercicio y a mejorar la calidad de vida en general, como en mi caso. He mejorado mi postura, mí flexibilidad y el tono muscular afectado por una lesión postparto y he disfrutado y sigo disfrutando de unas clases individuales o de grupo de gyrotonic y girokinesis cada vez que puedo. Indudablemente adictivo!     

               

methodologylegs-150x150Valerie, Esportista Vaig començar el Gyrotonic fa més de dos anys i era alguna cosa escèptica, però de seguida em va enganxar el mètode. Michele és atenta i detallista, i molt bona pedagoga. Cal provar les seves classes.                                                                             

Empecé el Gyrotonic hace más de dos años y era algo escéptica, pero enseguida me enganchó el método. Michele es atenta y detallista, y muy buena pedagoga. Hay que probar sus clases.       

        

z-EuropeanTower-6 (2) Alba, Ballarina Practico gyrotonic des de fa anys i ho trobo una experiència molt positiva i recomanable per a tot tipus de persones!!! Com a ballarina ha estat un complement perfecte per al meu entrenament diari ajudant-me a enfortir la musculatura sense perdre flexibilitat, a coordinar moviments amb fluïdesa i eficàcia i a prevenir i protegir el meu cos de lesions. Michele, fa una classe personalitzada per satisfer les necessitats de cada persona, és atenta i motivadora i, com en el meu cas … Farà que t’enganxis al mètode!!                                       

Practico gyrotonic desde hace años y lo encuentro una experiencia muy positiva y recomendable para todo tipo de personas!!! Como bailarina ha sido un complemento perfecto para mi entrenamiento diario ayudándome a fortalecer la musculatura sin perder flexibilidad, a coordinar movimientos con fluidez y eficacia y a prevenir y proteger mi cuerpo de lesiones. Michele, hace una clase personalizada para satisfacer las necesidades de cada persona, es atenta y motivadora y, como en mi caso … hará que te enganches al método!!         

                                                                         

DSC03814Elisenda, Assesora Per a mi Gyrotonic és una experiència extraordinària. Com a mètode d’entrenament, va més enllà ! Si la millora en la tonificació, resistència, elasticitat e en la silueta és remarcable, també ho és el control i consciència que tens de cada part del teu cos, el treball global e el benestar holístico que et proporciona… Sense oblidar l’efecte lifting generalitzat ! Molt recomanable.                                

Para mi Gyrotonic es una experiencia extraordinaria. Como método de entrenamiento, va más allá ¡! Si la mejora en la tonificación, resistencia, elasticidad y en la silueta es remarcable, también lo es el control y conciencia que tomas de cada parte de tu cuerpo, el trabajo global y el bienestar holístico que te proporciona… ¡Sin olvidar el efecto lifting generalizado! Muy recomendable.         

                                                    

Annie

Annie, fotógrafa  Per la meva feina sovint porto dues càmeres penjades del coll durant setmanes.    Començava a sentir-me com el geperut de Nôtre Dame. Practicar Gyrotonic m’ha ajudat  moltíssim i ara en tinc cura constantement.                                          

Por mi trabajo solia llevar 2 cámaras colgadas del cuello durante semanas. Empezaba a sentirme como el jorobado de Nôtre Dame. Practicar Gyrotonic me ha ayudado muchísimo y ahora es algo que cuido constantemente. 

I was beginning to feel like Quasimodo. My job meant I often carried two cameras around my neck for a couple of weeks at a time. Gradually with Gyrotonic I felt my posture improving and my shoulders and neck straightening. Now I’m much more aware of my posture so it is something I now work on continually.                                                                                                        

Claudia 1Claudia, profesora de música Tinc 55 anys i tota una vida lluitant contra el mal d’esquena. El meu problema va persistir, fins i tot després d´una hèrnia discal. Fa 2 anys vaig descubrir Gyrotonic. Després d’una feina intel·ligent i constant amb aquest mètode he pogut reprendre activitats com tocar el piano o caminar. Ara el dolor i la medicació son coses del passat. 

Tengo 53 años y toda una vida luchando contra el dolor de espalda. Mi problema persistió, incluso después de una hérnia discal. Hace 2 años descubrí Gyrotonic . Tras un trabajo inteligente y constante con este método he podido retomar actividades como tocar el piano o caminar. Ahora el dolor y la medicación son cosas del pasado

I´m  53 years old and all my life  Ive  suffered from cronic back pain . even after a hernia disc operation my problems persited . I discovered Gyrotonic four years ago. Working intelligently and constantly with this method Ive been able to resume playing the piano and walking. Pain and medication are now  a thing of the past.                                                                

GYROTONIC at Estudi Durtnell (5)Jordi, informàtic Gyrotonic em proporciona un entrenament molt complet i ha fet que desapareguin els constants dolors de cervicals i lumbars, provocats per la feina sedentaria i estresant. A més Gyrotonic m’ha ajudat a guanyar més confiança en el meu cos i això ha tingut un efecte positiu en la meva vida social.

Gyrotonic me proporciona un entrenamiento muy completo y mis dolores de columna en cervicales y lumbares, provocados por mi trabajo sedentario y estresante, han desaparecido. Gyrotonic me ha ayudado a ganar más confianza en mi cuerpo y, desde luego, esto ha tenido un efecto muy positivo en mi vida social.

I get a really good workout from Gyrotonic and over time my work-related cervical and lower pain has gone. I also feel more confident about my body and this in turn has had a positive effect on my social life.                                                                

Lindsay, ex-trapecistaflimbs-001-300x200 Després de 10 anys practicant trapeci, vaig acabar amb una espatlla lesionada, patia molt i em cansava de les molestias constants. No m’ho podia creure quan els dolors van desaparèixer després d’unes poques classes de Gyrotonic.           

Después de 10 años practicando trapecio, acabé con un hombro lesionado que me causaba mucho dolor y molestias constantes. No lo podía creer cuando los dolores desaparecieron después de unas pocas tratamiemtos de Gyrotonic. 

Ten years of flying trapeze left me with a damaged shoulder which gave me considerable discomfort and pain. I was amazed when all this disappeared after only 5 sessions of Gyrotonic.                                                                                       

BGT_0559 defsmIZQHortensia Practicar Gyrotonic m’ha permès notar una millora agradable en la col·locació del meu cos, gràcies a la tècnica aplicada en els grups musculars, tant els més “oblidats” perifèrics, com els longitudinals. Els moviments, amb un dinamisme i gràcia que s’assemblen al ball i la subtilesa de la pràctica, en la qual la professora no perd detall, fan que et maravellis en notar els efectes. 

Practicar Gyrotonic me ha permitido  notar una mejora agradable en la colocación de mi cuerpo, gracias a la técnica aplicada en los grupos musculares, tanto los más “olvidados” periféricos, como los longitudinales. Los movimientos, con un dinamismo y gracia que se asemejan al baile y la sutileza de la práctica, en la que la profesora no pierde detalle, hacen que te maravilles al notar los efectos.   

Practising  Gyrotonic gives me a lovely balanced feeling  in my body, as I think it works on  parts of the body we dont always think about as well as the parts seen. The grace and dynamism has the same feeling as when  Im dancing and I know as time goes by Im improving  as my  teacher doesn´t miss any details. I am amazed at the marvellous effect it has on me.                                      

licence phrase